PRAVILA NATJEČAJA

PRAVILA SUDJELOVANJA NA NATJEČAJU ZA DODJELU BESPLATNIH STIPENDIJA ZADOVOLJNA AKADEMIJE

Članak 1.

Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 (u daljnjem tekstu: Priređivač) u čijem je vlasništvu lifestyle portal zadovoljna.hr, organizira natječaj pod nazivom „Zadovoljna.hr osigurava 15 stipendija u sklopu projekta Zadovoljna akademija“ (u daljnjem tekstu: Natječaj) za čitateljice portala zadovoljna.hr. Natječaj se organizira se u svrhu promocije portala zadovoljna.hr. Natječaj je napravljen u suradnji s učilištima Algebra, Callegari i Vodnikova.

Članak 2.

Natječaj počinje 26.8.2019. i traje do 15.9.2019.

Čitateljice portal zadovoljna.hr prijavljuju se za osvajanje stipendije putem posebno kreirane prijavnice na portalu zadovoljna.hr. Sudionici mogu birati između 15 edukativnih programa u 6 gradova i ONLINE:

 

OTVORENO UČILIŠTE ALGEBRA

·        SPECIJALISTICA INTERNETSKOG MARKETINGA - Zagreb, Split, Rijeka, ONLINE

·        WEB DIZAJNERICA - Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Pula, Zadar, ONLINE

·        GRAFIČKA DIZAJNERICA - Zagreb, Split, Rijeka

·        VODITELJICA IZRADE I PROVEDBE PROJEKATA FINANCIRANIH IZ EU FONDOVA - Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, ONLINE

·        3D DIZAJNERICA - Zagreb, ONLINE

·        KNJIGOVOTKINJA - Zagreb, Osijek, Pula, ONLINE


UČILIŠTE CALLEGARI

·        TEČAJ KOREKTIVNOG ŠMINKANJA - Zagreb

·        TEČAJ KROJENJA I ŠIVANJA - Zagreb

·        TEČAJ SKETCHUP-A, 3D MODELIRANJE - Zagreb


VODNIKOVA

·        TEČAJ STRANOG JEZIKA: ENGLESKI, NJEMAČKI, FRANCUSKI, TALIJANSKI, ŠPANJOLSKI, RUSKI - 2x - Zagreb


Priređivač pokriva troškove 15 stipendija. Priređivač ne pokriva dodatne troškove poput putovanja, smještaja ili ostalih troškova koji su vezani uz pohađanje programa.


Članak 3.

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve fizičke osobe, starije od 18 godina, koji prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Sudjelovanjem u Natječaju, Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti sadržaj naveden u Prijavnici koje su sudionici ostavili putem stranice zadovoljna.hr .

Sudjelovanjem u Natječaju Sudionici su suglasni da ih priređivač može kontaktirati te da im može povremeno slati obavijesti vezane uz Natječaj. U slučaju da sudionik ne želi primati takve poruke, može prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju kako je opisano u Članku 6. ovih pravila.

Priređivač se obvezuje da će dostavljene podatke Sudionika koristiti u dobroj namjeri te da privatne podatke Sudionika neće distribuirati trećoj strani.

Članak 4.

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji u razdoblju od 26.8.2018. od 12 sati do 15.9.2019. do ponoći na portal akademija.zadovoljna.hr putem posebno kreirane forme Prijavnice ispune i pošalju sve potrebne podatke.

Sudjelovanjem u Natječaju Sudionici su suglasni da podaci osobnog karaktera koje su dostavili Priređivaču uđu u bazu Natječaja Priređivača, te da će   protekom roka od godinu dana računajući od zastare prava na dodjelu nagrada biti uništeni. U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka kako je navedeno u Članku 6.

Članak 5.

Najbolje prijave, njih ukupno 15 nakon isteka roka Natječaja bira stručni žiri sastavljen od glavne urednice portala, redakcije, marketinga te mentora projekta. Svaki pojedini sudionik dobitnik bit će pravovremeno obaviješten, e-mailom i telefonski, o daljnjim koracima i uvjetima korištenja Stipendije. Uvjeti korištenja dobivene Stipendije ovisni su o partneru organizatoru edukacije te se mogu izmijeniti jedino dogovorom natjecatelja dobitnika edukacije i partnera, za što Priređivač ne snosi odgovornost niti je dužan sudjelovati u takvim dogovorima.

Svaki Sudionik može poslati samo jednu prijavu. Sudjelovanjem u Natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može koristiti bez naknade i objaviti njihove osobne podatke: ime i prezime te sadržaj koji su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Natječaj. Sudjelovanjem u Natječaju Sudionici su Suglasni da priređivač ove osobne podatke može koristiti bez naknade i objaviti u promotivne svrhe na internetu, televiziji i na društvenim mrežama te na ostalim platformama u sklopu promocije projekta. Odabrani kandidati suglasni su kako će njihovo ime i djelo biti korišteno tijekom svih faza projekta u svrhu promocije projekta na svim platformama.

Članak 6.

Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-mail na zadovoljna@novatv.hr. Priređivač će u razumnom roku po primitku maila na njega odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Natječaja.

Članak 7.

Sudjelovanjem u Natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja. Natječaj se organizira za državljane Republike Hrvatske.

Članak 8.

Tijek Natječaja nadgledati će zaposlenici Priređivača.

Članak 9.

Smatra se da su sudjelovanjem u Natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

Članak 10.

Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Natječaja u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

Članak 11.

Svaka promjena vezana uz Pravila Natječaja biti će objavljena na portalu www.zadovoljna.hr. uz ovaj dokument.

NOVA TV d.d